O meni 2018-11-02T20:06:14+00:00

NAJTEŽE JE PRIČATI O SEBI

Moja priča je avantura koja čeka da se objavi u štampanoj formi, toliko mogu da kažem o sebi, ali ono što je sad važno jeste da sam po struci dizajner enterijera, u duši Bahov praktičar, a u srcu fitnes instruktor. Kažem ti, za priču o meni potrebno je ozbiljno štivo.

Profesionalno uređujem, projektujem i redizajniram ormane.

U mom slučaju potraga za poslom nakon studija nije išla sjajno, ali upravo me je to i navelo da krenem putem svoje vizije i kreiram svoju idealnu profesiju. Dugogodišnje iskustvo na različitim poslovnim pozicijama pomoglo mi je da kreiram idealan posao za sebe. Vođena željom da sve što sam u životu radila i učila smestim u zanimanje skrojeno po mojoj meri, došla sam do rešenja i tako je sve počelo.

Osoba sam koja uređuje ormane, ali ne na običan način, kroz medijum zvani orman podstičem druge da pomere svoje granice iz nevidljivog u vidljivo. Orman je naše ogledalo. Dok se bavimo ormanom, zapravo se bavimo sobom. Orman o vlasniku otkriva mnogo.

Autor sam programa Ormanoterapija. Ovaj program je posledica mog dugogodišnjeg učenja  iskustva i rada na temu organizacije prostora, savladavanja i postizanja reda u životnom prostoru. Inspirisana ženom u sebi krenula sam putem ostvarenja svog cilja, ostvarivanja autentičnosti kroz orman i garderobu koja se bira. Svaki orman je priča za sebe, u toj priči krije se jasna slika njegovog vlasnika.

Moja je vizija da svaki orman bude najinspirativnija prezentacija, da se orman sa zadovoljstvom predstavlja i prestane da se skriva. Orman je srce njegovog vlasnika! Ja sam tu da sa njim razgovaram.

Od nereda stvaram red, podstičem, inspirišem i pokrećem promene.

Smatram da svaka promena kreće iz Ormana i zato on treba da raduje svog vlasnika.

Autor sam i moderator panela Sa početka priče. Ovaj panel je  događaj koji ima za cilj da podstakne, podeli i motiviše na pokret i akciju. Svako ima svoju priču i nosi svoje iskustvo, smatram da je sve lepše kada se deli i zato svakog meseca poklanjam priču drugima.

Organizator sam i pokretač grupe Ženske priče. Kroz ovu grupu živi sve što ja jesam.

Ako želiš da saznaš još informacija o meni, imaj strpljenja. Ta priča uskoro izlazi u javnost.

Srdačno,

Marija Krsmanović

Prijavi se na Newsletter

Šaljem pisma iznenađenja, ako želiš da te pismom iznenadim upiši se u adresar MK
Prijavi se
close-link