O meni 2019-02-01T20:54:25+00:00

NAJTEŽE JE PRIČATI O SEBI

Moja priča je avantura koja čeka da se objavi u štampanoj formi, toliko mogu da kažem o sebi, ali ono što je sad važno jeste da sam po struci dizajner enterijera, u duši Bahov praktičar, a u srcu fitnes instruktor. Kažem ti, za priču o meni potrebno je ozbiljno štivo.

Profesionalno uređujem, projektujem i redizajniram ormane.

U mom slučaju potraga za poslom nakon studija nije išla sjajno, ali upravo me je to i navelo da krenem putem svoje vizije i kreiram svoju idealnu profesiju. Dugogodišnje iskustvo na različitim poslovnim pozicijama pomoglo mi je da kreiram savršen posao za sebe. Vođena željom da sve što sam u životu radila i učila smestim u zanimanje skrojeno po mojoj meri, došla sam do rešenja i tako je sve počelo.

Osoba sam koja uređuje, redizajnira i projektuje ormane.

Autor sam programa Od Nereda do reda u ormanu. Ovaj program je posledica mog dugogodišnjeg učenja  iskustva i rada na temu organizacije prostora i postizanja reda u životnom prostoru. Inspirisana ženom u sebi krenula sam putem ostvarenja svog cilja, ostvarivanja autentičnosti kroz orman i garderobu koja se bira. Svaki orman je priča za sebe, u toj priči krije se jasna slika njegovog vlasnika.

Moja je vizija da svaki orman bude najinspirativnija prezentacija, da se orman sa zadovoljstvom predstavlja i prestane da se skriva. Orman je srce njegovog vlasnika! Ja sam tu da sa njim razgovaram.

Od nereda stvaram red, podstičem, inspirišem i pokrećem akciju.

Smatram da svaka promena kreće iz Ormana i zato on treba da raduje svog vlasnika.

Autor sam i moderator panela Sa početka priče. Ovaj panel je  događaj koji ima za cilj da podstakne, podeli i motiviše pokret. Svako ima svoju priču i nosi svoje iskustvo, smatram da je sve lepše kada se deli i zato svakog meseca poklanjam priču drugima.

Ako želiš da saznaš još informacija o meni, imaj strpljenja.

Srdačno,

Marija Krsmanović

BESPLATAN PRIRUČNIK

U 5 koraka od nereda
do reda u ormanu

Upiši svoj imejl i preuzmi priručnik, i da znaš umem pismom da iznenadim.
PREUZMI PRIRUČNIK
Priručnik
close-link

Prijavi se na Newsletter

Šaljem pisma iznenađenja, ako želiš da te pismom iznenadim upiši se u adresar MK
Prijavi se
close-link