OD NEREDA DO REDA U ORMANU 2018-11-17T14:58:46+00:00

OD NEREDA
DO REDA U ORMANU

ORMANOTERAPIJA je program koji obuhvata veliki broj tema koje će te pozvati na lični razvoj i pogled u sebe, jer uređenje ormana nije ništa drugo nego pogled u samog sebe. Refleksija!

PRIJAVI SE ZA PROGRAM

KAKO OVAJ PROGRAM FUNKCIONIŠE?

Ovaj program je nastao kao iskustvo višegodišnjeg rada sa ljudima, učenja i ličnog razvoja. Osmišljen je tako da pruži uvid u ličnost. Da pomogne da se razume šira slika i važnost veze koja vlada ne samo između tebe i tvog ormana već i prostora uopšte. Zato što svaka promena kreće iz ormana – sredi orman i ostvari promenu!

Program je podeljen u tri faze.

Prva faza se odnosi na upoznavanje sa temom i značajem ormana kao medijuma i veze sa sopstvenom ličnošću. Uredan orman je početak reda.

Druga faza se sastoji iz praktičnog rada i vežbi koje imaju za cilj da daju odgovore i otvore put ka promeni. Takođe ove vežbe će otkriti tajne koje čuva tvoj orman, jer kad orman otkrije ono što godinama skriva, dešava se promena.

Treća faza se zasniva na praktičnim primerima teorijskih znanja: kako ući u proces uređenja ormana, načini slaganja, odlaganja, tehnike oslobađanja od stvari koje više „ne govore vašim jezikom“. Kako organizovati orman tako da govori tvojim jezikom saznaćeš baš u ovoj fazi!
Dobićete alate i jasne smernice za uređenje ormana.

ZAŠTO OVAJ PROGRAM?

Odgovorno tvrdim da ormanoterapija radi i daje rezultate.

Kako?

Kroz pitanja na koja odgovaramo vežbama, upoznavanjem vlastitih rutina mi zapravo dajemo rešenje i put ka promeni. Napredak se ne dešava dok smo u vrtlogu rutine. Ovaj program na suptilan, zabavan i intrigantan način spaja spoljašnjost i unutrašnjost u jednu celinu, a to je ono što daje rezultate.

Zašto?

Zato što svaka promena kreće iz ormana, orman je naše ogledalo, u njemu se očitavaju sve naše slabosti i emocije – one koje jasno ispoljavamo i one koje vešto skrivamo. Zato što kroz ORMANOTERAPIJU ostvarujemo pristup svojoj autentičnosti, jer je odnos prema nekoj stvari put ka tome da ta stvar podrži, a ovaj program ima cilj da te tvoja garderoba i orman podržavaju. Poenta je da u njemu najviše od svega ima tebe.

KOME JE NAMENJEN?

Onima koji žele da naprave red u svom ormanu i organizuju ga po vlastitoj meri. Orman treba da služi tebi. Za one koji žele da nauče kako da postignu red i kako da ga održavaju.

Ako ste osoba koja upada u onu čuvenu dilemu „nemam šta da obučem“
Ako ne znaš da odvojiš šta je korisno i potrebno od onog što nije
Ako ne znaš odakle da kreneš, a želiš da urediš orman
Ako želiš promenu i osećaš spremnost za nju, ovaj program je kao stvoren za tebe

ZA KOGA NIJE OVAJ PROGRAM?

Nije za one koji ne veruju da orman ima neprocenjiv značaj u kvalitetu života. Za one koji ne žele da promene trenutno stanje u svom ormanu. Za sve koji ne vole da se potrude, za one kojima red nije potreban. Ako ne osećaš spremnost da kreneš u akciju, definitivno nije za tebe.

ŠTA ĆEŠ DOBITI I NAUČITI?

Moje znanje i iskustvo pre svega. Predloge, alate i smernice kako do reda u ormanu. Motivaciju i inspiraciju da jednom zauvek rešiš čuveni izazov „nemam šta da obučem“. Kvalitetan program, alate kojima se sigurno ostvaraju promene. Plan akcije i delovanja uz sagledavanje pojedinačne situacije.
Načine slaganja i odlaganja garderobe.
Kako odvojiti bitno od nebitnog ili manje bitnog.
Šta činiti sa stvarima koje ne želite da koristite.
Zakone pametne kupovine.

KO JE PREDAVAČ?

Marija Krsmanović dizajner enterijer, bahov praktičar, osoba koja voli i pokreće akciju. Kreira, budi, podstiče i ostvaruje podršku.

CENA

RSD 5 950
  • Uplatom avansa u iznosu od 1500 dinara obezbeđuješ svoje učešće

Još jednom da rezimiramo šta  ćeš dobiti za ovaj novac:

  • Otkrivanje i prepoznavanje situacije
  • Plan akcije
  • Načine odlaganja i slaganja stvari u orman
  • Jednu skajp konsultaciju u trajanju od 45 minuta koju se može iskoristiti u zakazanom terminu u periodu od 15 dana nakon tečaja

ZAŠTO BAŠ OVAJ PROGRAM

Zato što je ovo program nastao sa jasnom idejom da pokreće promenu. Zato što orman ima veliki uticaj na naš život, a da toga nismo svesni. Zato što svaka promena kreće iz ormana.

Ne veruješ? Probaj i uverićeš se!

DATUM ODRŽAVANJA
24.novembar vreme11:30
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

PRIJAVI SE ZA PROGRAM

“Za mene garderober je bio mesto gde se slaže garderoba – i to mnogo komada iste vrste. Majca na majcu, duks na duks, trenerka na tenerku. I onda večita dilema šta obući?

Marija me je naučila, da organizujem garderober tako da prati moje potrebe, a da pritom sve bude funkcionalno i izgleda lepo. U radu sa njom naučila sam šta znači pametna kupovina, da stihijsko gomilanje stvari nije dobro. Garderoba treba da prati mene i moje promene. Naučila sam da kupujem ciljano i svesno. Danas prilikom kupovine znam da kombinujem ono što kupujem sa onim što imam.”

Marija Bulatović

“Marija je dala mnogo praktičnih i lako-primenjivih primera kako da se garderoba pakuje, a opet da to ne oduzima vreme. Suočila sam se sa pitanjima koje ponekad sebi postavim, a onda izaberem da ostavim za neki drugi put: koliko novca ulažemo u garderobu koju u stvari ne nosim, koja mi se i ne sviđa baš sasvim, koliko stvari uopšte i ne nosim i kako mi je uređen garderober kao posledica viška stvari koje su višak. Na kraju koliko je nama prirodno i zgodno kako držimo stvari, a kako smo naučili da treba. Posle par Marijinih kratkih i efektnih pitanja i instrukcija, sa lakoćom sam sredila moj postojeći orman da ni ja ne verujem koliko je uredniji praktičniji u odnosu na ranije. ”

Milana Milošević, PhD student School of Electrical Engineering

“Moram priznati da sam radionicu propratila sa velikim interesovanjem. Meni je predstavila nešto novo, zanimljivo i poučno. Nadogradila sam neka svoja razmišljanja. Svako od nas ponekad nesvesno zaluta u ćorsokak i samo mali podsticaj može pomoći da se vrati na pravi put.

Tvoja radionica pažljivom slušaocu otvara vrata da učini nešto za sebe, a samim tim krenu dalje.”

Dragana Todorović, penzioner

Prijavi se na Newsletter

Šaljem pisma iznenađenja, ako želiš da te pismom iznenadim upiši se u adresar MK
Prijavi se
close-link