PROGRAM ŽENSKE PRIČE 2018-11-10T20:21:42+00:00

ŽENSKE PRIČE

Balans tela, uma i duha, to je podrška.

PRIJAVI SE

ŠTA SU ŽENSKE PRIČE?

Ženske priče su susreti razmene, koncept nastao sa idejom da se kroz različite vežbe i komunikaciju ostvari podrška za promenu i akciju.

Ovi susreti spajaju 3 elementa telo um i duh. Iskustvo ovih susreta podstiče povezivanje ova tri elementa, budi i oživljava mesto podrške u tebi.

Podrška se razvija kako unutra, tako i spolja.

Ženske priče su otoreni susreti energetske i emotivne razmene. 

ZAŠTO ŽENSKE PRIČE?

Zato što:

  • je za svaku promenu neophodna podrška, kako spolja tako i unutar. Podrška se ostvaruje kroz prihvatanje, u razmeni sa drugima prihvatanje postaje lako.
  • kroz pitanja na koja odgovaramo vežbama, upoznavanjem vlastitih rutina mi zapravo dajemo rešenje i put ka promeni. Napredak se ne dešava dok smo u vrtlogu iste rutine. Ovaj program na suptilan, zabavan i intrigantan način spaja spoljašnjost i unutrašnjost u jednu celinu, a to je ono što daje rezultate.
  • je suština u deljenju ličnog sadržaja, to leči od stida i straha šta će drugi misliti o meni. Tu je početak prihvatanja sebe – svako ima pravo da misli šta hoće i to je ok, ali to ne treba da sprečava put ka akciji i ostvarenju svoje suštine.

ŽENSKE PRIČE SU...

Svež i drugačiji program koji razvija telo, um i duh. Susreti iskustvene kominikacijske razmene zasnovane na ličnom iskustvu. Mesto gde se ostvaruje podrška za naredni korak koji spontano vodi u promenu. Koncept izazova stvaran sa ciljem da se budi empatija, kako prema sebi tako i prema drugome. Kroz telesne vežbe postiže se i pozitivna vibracija. Ženske Priče su ciklus koji budi telo, podstiče um i hrani duh.

ŽENSKE PRIČE NISU...

Psihoterapeutska grupa. NLP ni Koučing metoda. Ženske Priče nisu koncept ni jedne škole. Nisu ciklus nakon kojeg se dobija diploma.

KAKO FUNKCIONIŠU SUSRETI?

Ženske Priče su ciklus koji se odvija u periodu od oktobra do jula. Svaki susret ima svoju temu koju zadaje autor programa. Teme su usmerene na oslobađanje, povezivanje i pokret. Svaki susret je prilika za otkrivanje, spoznaju i razmenu. Ovaj program je slobodnog karatkera, svaki susret je iskustvo za sebe tako da nije neophodno dolaziti na svaki, ali jeste poželjno. Susreti su vođeni i više su od druženja. 

AUTOR PROGRAMA

Marija Krsmanović dizajner enterijera, bahov praktičar, fitnes instruktor, osoba koja voli i pokreće akciju. Punih 20 godina uči, radi, isprobava različite tehnike. Bez straha eksperimentiše, sve u cilju ostvarivanja balansa između tela, uma i duha, taj balans je zapravo unutrašnja podrška.

TEMA SUSRETA - PONEDELJAK MENJA SVE

Datum održavanja - 17. novembar

vreme 11:30 do 14:00

Pop Stojana 4, Zvezdara

CENA

595RSD

PRIJAVI SE ZA PROGRAM

d

close-link

Prijavi se na Newsletter

Šaljem pisma iznenađenja, ako želiš da te pismom iznenadim upiši se u adresar MK
Prijavi se
close-link