Individualni programi 2019-05-29T23:25:02+00:00

PROGRAMI

Programi su namenjeni onima koji žele da rade individualno, odnosno koji hoće punu posvećenost mentora. Za one kojima je cilj da naprave red u svom ormanu i kreiraju nov ambijent za kvalitetniju svakodnevicu. Realizacija ovih programa prilagođena je potrebama klijenta i zavisi od pitanja, koja ima klijent i oblastima na kojima želi da radi, a koje se tiču uređenja ormana i životnog prostora.

Kao kreatoru programa Od Nereda do Reda u Ormanu i tvorcu ideje da se kroz uređenje ormana razvija i ličnost, cilj mi je da svakom klijentu približim važnost urednog ormana u svakodnevnom životu. Da omogućim da se uredi prostor, tako da odgovori potrebama pojedinca, tj. da situacija u ormanu i životnom prostoru govori „njegovim jezikom“. Važno je da klijent uvidi, koliko uredan i oslobođen prostor, može biti važan za postizanje kvalitetnije i uspešnije svakodnevice. Moj cilj je da se postigne RED JEDNom i ZAUVEK.

PROGRAM 1

Čine ga tri konsultacje u trajanju od 1h i 30 minuta. Konsultacije se zakazuju u razmacima od nedelju dana, kako bi se ciklus završio u periodu od tri nedelje. U toku trajanja programa, klijent dobija podršku preko mejla, Skype ili WhatsApp odgovore dobija u roku od 24 h. Na prvom informativnom razgovoru klijent predstavlja svoje nedoumice, teme i dileme koje su u vezi sa stanjem u ormanu. Otkrivaju se ciljevi za predstojeći ciklus. Tokom realizacije programa, klijent dobija unapred pripremljene zadatke koji su prilagođeni njegovim ličnim interesima i željama. Cilj programa je da se u zadatom periodu od nereda u ormanu dođe do reda.

Cena programa 1

105
  • Ovaj program obećava uspeh u tome.

Cena programa 2

155

PROGRAM 2

Traje tri nedelje. Uključuje prvu konsultaciju na terenu u trajanju od 3 sata. Na prvom uvodnom besplatnom razgovu se upoznajemo, otkrivamo ciljeve i zakazuje se izlazak na teren, koji označava početak ciklusa. Konsultacija na terenu obuhvata „snimanje situacije“ – tj. sagledavanje ormana, postavljanje ciljeva i pravljenje plana akcije. Zatim slede dve konsultacije, putem Skype-a ili WhatsApp-a u trajanju od po 1h i 30 minuta tokom druge i treće nedelje. Za vreme trajanja programa, klijent ima podršku putem imejla, odgovori na imejl stižu u roku od 24 h.

Cilj ovog programa, je postizanje reda u ormanu prema planu i programu koji određujemo zajedno prvog dana. Kao mentor imam jedan jasan cilj, da podstaknem i promenu pokrenem. Podržim klijenta tokom realizacije akcije, od želje i ideje, do ostvarenja.

PROGRAM 3

Program traje tri nedelje u kojima se rad zasniva na terenu u trajanju 3 sata po dolasku. Prvi informativna konsultacija je besplatna i sa njom se započinje program. Ovaj program obuhvata: konsultacije i rad na licu mesta, tj. sređivanje ormana sa klijentom. Program ima za cilj da se u zadatom periodu putem strategija i ličnih sugestija postigne zacrtano. Kao mentor u programu sam prisutna da podstaknem, podržim željeno ostvarenje i promenu pokrenem. Tokom trajanja programa moja prisutnost u procesu je konstantna putem imejla ili drugim vidom komunikacije prema želji i potrebi klijenta.

Nakom isteka treće nedelje se obavlja i jedan odlazak u kupovinu i prolaženje kroz ciklus pametne kupovine, koji upućuje i upoznaje klijenta sa zakonima pametne kupovine, usmerena isključivo na njegove lične zahteve i anfinitete.

Cena programa 3

295
  • Za vreme trajanja programa klijent ima podršku putem imejla, odgovori na imejl stižu u roku od 24 h.

Cena programa 4

55

PROGRAM 4

Ovaj program je namenjen osobama koje žele, rad na terenu, prema ličnoj dinamici i potrebama bez vremenskog ograničenja i okvira. Pravilo je „nema pravila“ i baš zato ovaj program je bez pravila i unapred smišljene forme. Počinje besplatnim telefonskim informativnim razgovorom, u kojem se postavlja dinamika rada i otkrivaju ciljevi. Klijent ima slobodu da kreira svoj proces kako želi, ovaj program to omogućava. Cena programa je po satu.

PRIJAVI SE ZA PROGRAM

BESPLATAN PRIRUČNIK

U 5 koraka od nereda
do reda u ormanu

Upiši svoj imejl i preuzmi priručnik, i da znaš umem pismom da iznenadim.
PREUZMI PRIRUČNIK
Priručnik
close-link

Prijavi se na Newsletter

Šaljem pisma iznenađenja, ako želiš da te pismom iznenadim upiši se u adresar MK
Prijavi se
close-link