Individualni programi 2019-02-01T20:18:01+00:00

PROGRAMI

Programi su namenjeni onima koji žele da rade individualno, odnosno koji žele punu posvećenost mentora. Za one koji žele da naprave red u svom ormanu, da kreiraju nov ambijent za kvalitetniju svakodnevicu. Realizacija ovvih programa prilagođena je potrebama klijenta i zavisi od pitanja koja ima klijent i oblastima na kojima neko želi da radi, a koje se tiču uređenja ormana.

Kao kreatoru programa ormanoterapije i tvorcu ideje da se kroz uređenje ormana razvija i ličnost, cilj mi je da svakom klijentu približim važnost urednog ormana u svakodnevnom životu. Da omogućim da se uredi prostor tako da odgovori potrebama pojedinca, tj. da situacija u ormanu govori „njegovim jezikom“. Važno je da klijent uvidi koliko uredan i oslobođen prostor može biti važan za postizanje kvalitetnije i uspešnije svakodnevice.

PROGRAM 1

Čine ga tri konsultacje u trajanju od 1 sata i 30 minuta. Konsultacije se zakazuju u razmacima od nedelju dana, kako bi se ciklus završio u periodu od tri nedelje. U toku trajanja programa klijent dobija podršku preko mejla, odgovore dobija u roku od 24 h. Prilikom konsultacija klijent predstavlja svoje nedoumice, teme i dileme koje su u vezi sa stanjem u ormanu. Tokom realizacije programa klijent dobija unapred pripremljene zadatke koji su prilagođeni njegovim ličnim interesima i željama. Cilj programa je da se u zadatom periodu od nereda u ormanu dođe do reda.

Cena programa 1

95
  • Ovaj program obećava uspeh u tome.

Cena programa 2

135

PROGRAM 2

Traje tri nedelje. Uključuje prvu konsultaciju na terenu koja se zakazuje u prvoj ujedno i startnoj nedelji, koja označava početak programa. Ona obuhvata „snimanje situacije“ – tj. sagledavanje ormana, postavljanje ciljeva i pravljenje plana akcije. Zatim slede dve konsultacije putem skajpa u trajanju od po 1 sata i 30 minuta tokom druge i treće nedelje. Za vreme trajanja programa klijent ima podršku putem imejla, odgovori na imejl stižu u roku od 24 h.

Cilj ovog programa je postizanje reda u ormanu prema planu i programu koji određujemo zajedno prvog dana. Kao mentor imam jedan jasan cilj da podržim i podstaknem realizaciju od želje i ideje do ostvarenja.

PROGRAM 3

Program traje tri nedelje u kojima se rad zasniva na terenu i traje po 2 sata i 30 minuta. Ovaj program obuhvata konsultacije i rad na licu mesta, tj. sređivanje ormana sa klijentom. Program ima za cilj da se u zadatom periodu putem strategija i ličnih sugestija postigne zacrtano. Kao mentor u programu sam prisutna da podstaknem podržim željeno ostvarenje.

U trećoj nedelji se obavlja i jedan odlazak u kupovinu i prolaženje kroz ciklus pametne kupovine koji upućuje i upoznaje klijenta sa zakonima pametne kupovine koja je usmerena isključivo na njegove lične zahteve i anfinitete.

Cena programa 3

275
  • Za vreme trajanja programa klijent ima podršku putem imejla, odgovori na imejl stižu u roku od 24 h.

PRIJAVI SE ZA PROGRAM

BESPLATAN PRIRUČNIK

U 5 koraka od nereda
do reda u ormanu

Upiši svoj imejl i preuzmi priručnik, i da znaš umem pismom da iznenadim.
PREUZMI PRIRUČNIK
Priručnik
close-link

Prijavi se na Newsletter

Šaljem pisma iznenađenja, ako želiš da te pismom iznenadim upiši se u adresar MK
Prijavi se
close-link